Ett skrik för oss


För oss som har levt såhär i många år nu
För oss som inte kan ha en vardag
ETT SKRIK FÖR OSS
För vi förtjänar mer


With you I wanna laugh, with you I wanna cry
With you I wanna grow old, with you I wanna die
With you I wanna lie naked in bed all night
You're as pure as one can be, with you I feel complete


Cover


Låg visst lite suddrester kvar på när jag fotade... Denna bild betyder inget för mig. Första försöket till för att lära mig rita hår.
Inspirerad av: www.kandeedrawings.blogg.se. Super duktig!

Föralltid vid din sida


Nykär


Har blivit kär i lilla Simba. Han är social och supersnäll! Både Troja och Junie är jättesnälla mot honom, har gått bättre med Junie än vad jag trodde det skulle göra. Hon är bara nyfiken och vill lukta lite och inspektera, men inget mer än så. :) Har hämtat ännu mer grejer åt honom idag, det är verkligen hur mycket som helst, haha.
En ny liten kille i familjen :)


Liam, hans kompis Max och jag leker med Simba + Junie tittar på


Simba

http://www.youtube.com/watch?v=2xqBty4qx5M



Smycken av Jonas

Film på allt :) http://www.youtube.com/watch?v=9G1KYbBjAts






Riwer flows in you


En evig saknad efter dig

It was the age of no regret


Stötte på en tjej som hade snakebites, så snyggt! Så nu har jag bokat tid med en piercare på onsdag. Kommer kännas tomt utan mina vanliga piercingar men det är det värt! :)

Sommarens absolut bästa! Del 3

Jag var på många resor förra året! :) (1.En lång bussresa till Ischgl som ligger i österike. Vi besökte sweich och tyskland. 2.Klassresa till tyskland och Tjeckien. 3.En skidresa till sälen.)
Men den absolut bästa var när vi hälsade på mina kusiner som bodde på nordirland ett år! Fick se både Irland och nordirland och privat visning av hela Belfast av min älskade familj! Gick på bio (STORA salonger!), i affärerna var det billigt. Och vi fick bo hemma hos dem och känna oss som hemma samt äta mat tillsammans allihopa. Och mycket, mycket mer underbarigheter haha :) Det var den bästa resan jag har gjort och här är lite bilder ifrån det!











Det andliga med sommaren Del 2











Mitt bästa sommarminne 2010

Mitt bästa sommarminne är när jag, Jonas, Tobbe och Jimmie åkte till en strand tillsammans med familjen Ahinko. Det var hur vackert som helst och det roligaste och skönaste jag har gjort på hela sommaren! Det var långgrunt och blått, vi hade tidningar och mat med oss, gummibåten och spadar. Bästa dagen!

Sommarens äventyr Del ett

Det roligaste i sommras var när vi rullade!













When I see your face, there's not a thing I would change 'Cause you're amazin' just the way you are


Otur


Har ingen tur med mina halsband... Det förra blev bortslitet på en fest och det här har hänt två gånger med mitt nya... Tur att det kan lagas! Ser ut som att det har svamp/mögel eller nåt på bilder haha.


Wow


Vad som betyder

LADY DAHMER | Inspirerande och provocerande Feminist skippar hyveln och utmanar normer  ([email protected]) om In every way:
jag är konstnär.

Du har inte tekniken men vet du vad? Det behövs faktiskt inte. Prova att måla med akryl. Köp en dukpannå och några penslar och börja måla. Måla människor så som du gjort här.

Konst ska vara intressant, inte perfekt eller verklighetsenligt. Man behöver inte kunna rita för att skapa.

Jessi:
Jag har gjort framsteg sedan jag testade på att rita för någon månad sedan, klart det är fult och opropetionerligt fortfarande. Men med tanke på hur jag lär mig nya saker varje dag så kanske jag en dag kan bli lagom duktig. Vissa tror att allting måste vara medfött, andra tror att man kan lära sig om man verkligen försöker. Jag vet inte vad jag tror, men det skadar ju inte att pröva teorierna!

Jag ritar inte för att bli duktig. Jag ritar för att kunna se det jag känner på ett objektivt sätt.
Mycket ligger bakom en tekning, men känner mig inte bekväm med att berätta vad det betyder för mig.

Ska kolla igenom din blogg. Kommer säkert att provocera mig, men ska bli intressant att se hur du tänker!

Om Micahs.se

www.Micahs.se
Mikaela Lovens blogg är lika med underhållning. Ibland läser vi flera samtidigt och driver med henne och hennes pojkvän Kevin, de gör det ju så enkelt. De är de mest patetiska människor jag har stött på.
Mikaela har precis fyllt femton och ser ut som elva, Kevin är arton och ser ut som ett köttbulle.
De skriver blandannat om hur komplicerat det är att använda kondom. 1.Det är ju dyrt och de har ingen ekonomi. 2. Kevin hatar kondomer. 3. Kevin har tydligen en dunderkuk som inte får plats i de vanliga kondomerna.
De har redan en dotter tillsammans + ett missfall, men har ännu inte lärt sig meningen med skydd. Mikaela skriver utan problem ut hela sitt privatliv på sin blogg och på sin facebook.
På alla hjärtans dag ska de förlova sig, på en dyr restaurang; min rekommendation är att gå till Mcdonald's och dela på en cheeseburgare. Har de inte råd att köpa kondomer så är det lite underligt att de har råd att äta ute, köpa förlovningsringar och ta hand om sin dotter. De kanske borde investera i ett kapital till ett gummibåtkondom-företag (De är ju så synd om alla de som inte får plats i varken vanliga kondomer eller XL kondomer, som Kevin dådå). Men nu ska vi ju inte skratta åt Kevin för hans antagligen fejkade skryt... Mikaela tycker ju trots allt att Kevin är JÄTTE SNÄLL som kommer över och hjälper till med deras dotter Kelly ibland...

All skämt åsido så tror jag att Mikaela är duktig med sin dotter med tanke på hennes mentala ålder. Jag tror bara att hon är en otroligt vilsen tjej som inte känner meningen med livet om hon inte får bekräftelse av andra (hennes bloggläsare) och att hon inte vet hur viktigt det är för ens självkänsla med sekretess. Det är skillnad på personligt och privat!

I wanna write her her name in the sky I'm wanna free fall out into nothin' Oh Im gonna leave this this world for a while Now Im free free fallin' fallin


.

Anonym om In every way:
är det du som målar bilderna ?

Ja, jag försöker att lära mig att rita trots att jag inte har någon talang alls. Det jag ritar är oftast det jag känner och på personer som betyder för mig, tekningarna betyder mycket för mig oavsett om de ser ut som att en bebis har målat dem eller inte (du skulle se hur jag skriver).

And kissed me 'til the mornin' light, the mornin' light



There is no point, is there, in trying anymore, this is our last goodbye


Knowing


In every way





If I had the chance, I would change the world




Bloggar :)

Jag får inte riktigt ordning på designen. Följer beskrivningar men det går endå inte.
Vet inte varför jag skaffar en blogg. Får ont i magen när jag tänker på att min sekretess ska brytas. Skäms över hur jag skrev när jag var yngre. Men jag läser flera bloggar varje dag och vill lära mig mer om design/koder osv. Skriver när jag känner för det :)

Jag läser dessa bloggar :)
www.micahs.blogg.se
www.spaceman.blogg.se
www.awahlsten.blogg.se
www.ellamarie.blogg.se

RSS 2.0